STUDIA NA ZÁBRDOVICKÉ A DOBRÁKU BUDOU V PROVOZU OD 24.5.2021, STUDIO NA LIDICKÉ OD 31.5.2021

OD PONDĚLÍ 24.5.2021 SE S VÁMI KONEČNĚ ZAČNEME ZNOVU POTKÁVAT VE STUDIÍCH! Nejprve otevíráme sály na ZÁBRDOVICKÉ a na DOBRÁKU. Studio na LIDICKÉ ještě chvíli počká, bude v provozu od 31.5.2021 :-)

Na lekce se můžete začít rezervovat. Je snížena kapacita osob v sálech (1osoba/15 m2 plochy provozovny), CVIČÍ SE BEZ ROUŠEK A RESPIRÁTORŮ.

Všechny osoby, které vstupují a pobývají v prostoru provozovny musí splnit podmínku platného negativního testu na covid (PCR test 7 dní, antigenní test 3 dny), nebo potvrzení o očkování (21 dnů po první dávce), nebo potvrzení, že spadají do ochranné lhůty 180 dní od prodělání nemoci Covid-19. Návštěvník provozoven se může také prokázat dokladem o testu provedeném na pracovišti nebo čestným prohlášením. 

Sprchy jsou zatím uzavřené. Provoz šaten je omezený, můžete si zde uložit své věci, rychle se převéknout, ale je potřeba se v nich zdržovat co nejkratší dobu. Toalety jsou standardně v provozu. 

PROSÍME O OHLEDUPLNOST PŘI REZERVACÍCH. Vzhledem k nízké kapacitě sálů si dělejte jenom rezervace, kdy víte, že opravdu přijdete. Děkujeme.

PLATNOST VŠECH PERMANENTEK BYLA PRODLOUŽENA O CELOU DOBU UZAVŘENÍ VŠECH STUDIÍ (od 9.10.2020 - do 31.5.2021, celkem 215 dní).

STUDIA V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NENAVŠTĚVUJTE POKUD SE NECÍTÍTE DOBŘE NEBO MÁTE JAKÉKOLIV PŘÍZNAKY VIROVÉHO ONEMOCNĚNÍ!

Těšíme se znovu na společné jógování 

celý tým Yoga Brno

Vytvořilo FEO